Tapahtumat 2018

Tervetuloa puudelit näyttelytreeneihin!

City-Puudelit järjestää yhteensä neljät näyttelyharjoitukset Helsingin Konalassa Taitoa Tassuihin -koirakoulun tokotilassa (osoite Ruosilantie 10, tokotila on myymälätilan jälkeen ensimmäinen tila)

Harjoitukset järjestetään lauantaisin 10.11., 17.11., 24.11. ja 1.12. klo 14.00-14.45.

10.11., 24.11. ja 1.12. harjoitusten vetäjänä Margit Kanerva-Hyvärinen ja 17.11. Suvi Nousiainen.

Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja voit halutessasi käydä vain osassa harjoituksista. Treenit sopivat kaiken tasoisille ensikertalaisesta konkariin. Harjoittelemme koiran käsiteltävyyttä maassa ja pöydällä sekä koiran liikuttamista näyttelykehässä.

Ota mukaan näyttelyremmi ja lelu/nameja palkkaamiseen. Harjoitusten maksu on 5 €/kuono/kerta.

HUOMIOI myös seuraavat asiat kun tulet harjoituksiin:

– Koirat eivät saa tehdä tarpeitaan halliin! Myös kesken harjoitusten voi koiraa käyttää ulkona tarpeillaan. Mikäli vahinko tapahtuu, on pissa-/kakkasakko 25€. Vahingot on siivottava välittömästi.

– Koirien ulkoiluttaminen parkkipaikalla/aitojen sisäpuolella on kielletty. Koirat tulee käyttää tarpeillaan kauempana tien toisella puolella.

– Koulutustiloihin ei saa mennä ulkokengät jalassa. Eteisessä oven vieressä on lainakenkiä tai ottaa mukaansa sisäkengät.

– Tiloihin tullessa oven sisäpuolella on musta kannellinen iso ämpäri mihin kakkapussit laitetaan.

– Tiloihin ei ole sallittua tuoda juoksuista narttua edes juoksuhousut jalassa.

– Tiloissa olevaan puiseen aitaan ei saa antaa koirien hyppiä vasten eikä siihen tule nojailla.

Ajo-ohjeet:
Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. Varusteleka ja samassa talossa napurina on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilan ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

 

Kotitrimmauskurssi 18.3.2018

Vinkit villakoiran turkinhoitoon – kotitrimmin muotoilu saksilla ja koneella. Sunnuntaina 18.3. klo 16.00-19.40 Koirakoulu Kompassin pienessä koulutustilassa (2. kerros, ei hissiä).

Koiran kanssa Suomen Villakoirakerhon jäseniltä 30 €, ei-jäseniltä 40 € (hinta sisältää välipalan)
Kuunteluoppilaat ilman koiraa Suomen Villakoirakerhon jäsenet 10 €, ei-jäsenet 15 € (hinta sisältää välipalan)

Tuo mukaasi takuton, pesty ja suoraksi föönattu koira sekä trimmausvälineesi (karsta, pitkäpiikkinen kampa, trimmauskone ja sakset) sekä trimmauspöytä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos tarvitset pöydän lainaksi.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 4.3. sähköpostilla osoitteeseen svkcitypuudelit(at)gmail.com. Kirjoita sähköpostin otsikkoon ”Kotitrimmauskurssi 18.3.”. Saat paluuviestinä maksuohjeet. Kerrothan ilmoittautuessasi oletko SVK:n jäsen!